Ciorapul pereche !




  Parafrazandu-mi gandurile si nelinistile cotidiene, declar pe propria raspundere ca : ,, în viata, cel mai greu iti gasesti ciorapul pereche si sufletul pereche !``

  Nu stiu altii cum sunt, dar nu este dimineata, cand ma trezesc cu noaptea-n cap( 08:20 a.m.), sa nu am mereu aceeasi dilema: unde-mi este al doilea ciorap ? Si nu ca nu ar fii ei doi, la numar ies, in schimb forma si culoarea-i deosebesc amarnic.

  E un sentiment de nedescris pentru ca atunci ei nu se gasesc cand timpul e mai scurt de dimineata si graba mai mare, de parca nu au avut la dispozitie toata noaptea sa se gasesca unul pe celalalt. Si-mi amintesc de fiecare data ca pereche i-am lasat dar parca ciorapii mei deochiati umbla-n sat la ciorapite toata noaptea si se potrivesc nu dupa forma sau culoare ci dupa bunul lor plac asa incat sa-i gasesc eu in fiecare dimineata, unul la casa altuia.

  Mai greu de atat iti gasesti sufletul pereche. Si nu pentru ca fiecare om este unic ci pentru ca telul lui in viata e unic si daca nici asta nu ar fii marea problema, felul prin care vrea sa-si atinga telul difera mult de la om la om si ne face atat de diferiti si de nelegat unul de celalalt pe vecie.

  Nu e suficient sa-ti fie pereche doar trupeste si nici sufleteste, e musai necesar sa-ti fie pereche scopul care te uneste de o persoana si acel scop sa-l infaptuiesti impreuna si in egala masura. Si gresit daca scopul este material, mare nesabuinta a oamenilor care se culeg pentru a face un plan ``maret,, impreuna: casa mare, avere mare, burta mare sau piscina mare uitand ca ceea ce uneste sufletele, sufletele trebuie hranite, sufletele trebuie pastrate vii si aproape unul de celalat si in ele sa fie toata averea si scopul suprem.

 Asadar si prin urmare daca nu v-ati imperecheat sufleteste, e timpul sa o faceti dar nu uitati sa stabiliti de la inceput scopul suprem. Daca aveti un suflet pereche langa domniile voastre atunci reunificati-va mereu, recuceriti-va si mereu amintiti-va de scopul relatiei voastre de fiecare data cand va merge bine sau prost.

 Si la un moment dat, intalnesti o persoana care nu este ca celelalte,  o persoana cu care poti sa vorbesti ore in sir fara sa te plictisesti si mereu sa ai ce sa vorbesti cu ea, sa nu se termine niciodata ideeile, o persoana care poti sa-i spui orice, fara sa te judece sau sa te certe. Acesta persoana este sufletul tau pereche, este cea mai speciala persoana de pe pamant, un prieten.

Sa nu-l lasi sa-ti scape niciodata.

 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare