,, Moartea sopranei ``

                            


                            S-a dus si ea, s-a incheiat un act.

        Plecarea Mariei a fost una neasteptata. Parca prematur s-a dus fata aceasta. A trecut atat de repede timpul de cand e ea in act, si-avea rolul principal si-l juca perfect, ii venea de minune.

               A coborat cortina mai repede decat ma asteptam.  In acest teatru numit viata, fericirea a incetat odata cu lasarea cortinei. Fericirea, precum nasterea si viata omului, se termina odata cu moartea. 

  Fericirea este un sentiment morbid care se naste din  regrete, lacrimi, tristete.

   Si a plecat, s-a dus scumpa soprana. Si a plecat cu lacrimi si tristete, si a plecat cu zambete dar plina de regrete. A fost frumosa vara, dar iata c-a plecat. Dar e frumoasa toamna, dar daca nu e ea ...

 Si mi-a zambit printre florile de soare , si mi-a zambit printre cele 3 fire de floarea soarelui, asezate intr-un buchet ce-i seamana mult. Culoarea parului ei semana frumos cu buchetul daruit din suflet si apreciat atat de mult de ea.

 Lacrimile ce-i curgeau din obraz si picurau pe flori , nu-i deranjau deloc frumusetea ei carismatica. Dintii de copil, albi, parca de lapte isi faceau aparitia si zambeau  printre lacrimile ce curgeau pe obrazul ei pudrat.

  Nu plange scumpa copila, vara vine iar, vara e si toamna si oricand iti doresti sa fie. Noi stim sa fabricam vara si daca iti astern un covor albastru la picioare tu o sa-l incalzesti cu sufletul tau numit soare si faci totul vara in jurul tau.

 Timpul trece greu in lipsa ta, nu mai e nici dimineata aceeasi , nici serile nu sunt la fel, sunt mai racoroase de cand ai plecat tu.

  As vrea sa retraiesc acele momente, uneori plecarea unei persoane dragi din viata ta se lasa cu regrete, cu multe lacrimi. Plecarea ta a fost decat o scurta biografie a vietii tale, mi-ai aratat ca cineva poate fii frumos si cand plange, mi-ai aratat ca vara poate fii frumoasa si printre picuri de ploaie.

             A fost frumoasa vara, si e frumoasa iar,

              Chiar daca n-o sa fie in sufletul tau amar.

                      Si e frumoasa ,dar ... ramane doar ca tu sa crezi in ea.


                                                                  Te astept cu mult drag, te astept sa pleci din nou.

 



 


Comentarii

Postări populare