Oameni minunati !



  Bazat pe o fapta reala !

         
    Am intalnit oameni minunati, si m-am grabit sa scriu aceste randuri, fiind proaspat intors de la o intalnire cu oamenii de care vorbeam,  plin de emotie si bucurie sufleteasca.

 Nu o sa incep cu prezentarea lor, nu dau nume pentru ca puteti fii si voi aceste persoane, sau poate vorbesc chiar despre voi sau poate va doriti sa fiti voi acele persoane. Si credeti-ma ca ati vrea !

   Astazi am avut o zi frumoasa prin prisma oamenilor din jurul meu. Si parca oamenii ce-i stiam de-o viata astazi parca au fost ei, parca si-au deschis fiecare sufletul si au transmis din bunatatea lor si celorlalte persoane, azi toata lumea a zambit frumos.

Cunosc oamenii speciali prin zambetul lor, prin lumina si puritatea ochilor si a privirii lor. Faptele lor, gesturile lor, principiile de viata, tot ce au realizat si vor realiza, sunt lucruri demn de urmat si de insusit.

 Discrepanta mare e in jurul oamenilor care vor sa-si castige aceasta calitate prin lucruri trupesti sau materiale. Sunt persoane care se vor minunate, se cred minunate prin lucruri care nu le confera nimic special si totusi ele se cred deasupra tuturor.

 Sunt oameni minunati la tot pasul, acei oameni nu-si etaleaza calitatea, nici macar nu si-o lauda, acei oameni iti daruiesc frumosul lor interior tie cel care doresti asa ceva, care ai nevoie de asa ceva sau/si care cauti sa traiesti in acea armonie.

Sunt oameni simpli, sunt oameni ca noi toti, ce-i fac speciali este ceea ce simt pentru cei din jurul lor.

Sunt multe de spus despre acesti oameni, merita slaviti.


Admir acesti oameni pentru ceea ce sunt si au reusit sa fie. Si-au imbracat haine sufletesti si au razbit orice greutate.


As scrie mai multe dar sunt cuprins de emotie si ...dor, mare dor .




Comentarii

Postări populare