The Idol



    In momentele astea ma simt ca un fan care-si plange idolul plecat de pe scena.

 Plecat in momentele lui de glorie dar care nu vrea sa se mai intoarca pentru ca vrea sa lase in urma amintirea lui frumoasa.

 Imi vreau idolul inapoi pentru ca-i simt inca gloria cum imi canta in gand, cum imi vibreaza sufletul si inima... ce-au mai ramas din ele. Te iubesc, vesnic idol glorios.

 Si pofta lui si dorul lui dupa acea frumoasa poveste care a transformat omul in idol, viata intr-o scena si povestea lui de iubire, transformate toate acum in amintire devin vii cu fiecare gand ce-i razbate sufletul.

 Nu stiu daca idolul a transformat simplul om intr-un veritabil fan sau fan-ul prin toate-i amintirile lui a adus omul la rang de idol dar povestea asta este cu atat mai dureroasa cu cat de placuta si intensa este actiunea lor inainte si dupa ce unul din ei ies din scena.

 Intr-o relatie de dragoste, ca despre ea este vorba, cei doi parteneri isi duc idila ca simpli protagonisti. Cu bune si cu rele cu ani sau luni de iubire intensa, cortina se lasa atunci cand ei nu-si mai traiesc relatia la unison si aceasta neconcordanta-i separa pentru totdeauna.

 Cand in perioada de post-relatie amintirile frumoase perturba somnul si indulcesc clipele de singuratate, ai impresia ca esti un fan care-si aclama frenetic idolul si cere o revenire pe scena, un bis sau mau multe.

 Si in toate aceste ganduri, te gandesti in primul rand daca ai devenit fan pentru ca ti-a placut ,,prestatia`` ei din timpul relatiei sau pur si simplu e o revelatie despre un sentiment trait in trecut, pe care acum ti-l amintesti cu drag si-ai vrea sa se intample iar.




 Unii oameni chiar merita facuti idoli in viata ta, chiar daca sentimentul asta e doar pentru tine si nu corespunde cu realitatea, nu merita impartasit nici cu cei care-ti sunt muza in povestile frumoase cu amintiri frumoase.

 Cateodata as face idol din fiecare om pentru ca fiecare are frumusetea lui aparate, cateodata nu merita nici sa consideri om vietatea de langa tine, nu merita sa-i aduci acel rang.

 Daca reusesti sa iubesti si sa intelegi omul doar dupa faptele lui frumoase si nu-i carcotesti fiecare greseala atunci ai invins viata si toate rautatile omenesti de pe acest pamant.



                                

Comentarii

Postări populare