Viata, asa cum e ea.

       

 

 ,, Azi trece ca si cum n-ar fii, doar ca te am in minte mai simt ca traiesc. Te astept  cum un bolnav isi asteapta inima pentru transplant, cum un bolnav isi asteapta viata. Ma simt fara viata si viata trece parca fara mine. Refuz sa fac parte din ea. Vreau sa vii  si sa te strang de mana, sa ajungem impreuna viata din urma si atunci viata sa stea in loc pentru a nu mai exista niciun strop de ploaie, niciun freamat de vant  care sa ne perturbe iubirea. Astept sa pasim in viata impreuna ...``



  Multi ,,curiosi`` m-au intrebat despre ce scriu eu aici pe blog, cand scriu care e motivul, pentru cine scriu, la ce ora scriu , s.a.m.d.

 Credeti-ma pe cuvant ca nu are importanta pentru cine scriu, nu are importanta cat scriu, nu are importanta la ce ora scriu (00:32 acum) , nu are importanta asta pentru voi, cei care cititi. Cel mai important este sa va regasiti in ceea ce scriu, si eventual sa cugetati aceste ganduri si sa le transpuneti in viata voastra, in ceea ce traiti si purtati cu voi in suflete.

Blogul acesta nu este o mare lamentare despre Viata, Iubire,Dezamagiri..., postarile sunt fiecare cate un zbucium interior, o traiere intensa, o amintire placuta, aici gasesti oameni minunati si gasesti bucuria vietii mele: zambetul sufletului cald si bland.

Din fericire viata nu este doar o bucurie, si spun din fericire pentru ca doar dezamagirile de orice natura iti dezvaluie eterna si fascinanta viata pe care o traim.  Cei care te-au ranit in trecut ti-au sadit in suflet teama de esec, teama de abandon, sunt oamenii care trebuie sa le aduci slava pentru ca fiecare dezamagire a oamenilor din trecut au zamislit din tine fiinta ranita, un om intelept, un om rational.

Dar gata cu cei rai si cele rele si sa va spun acum ce apreciez si ce ador cel mai tare la oamenii din jurul meu, cei care-i respect :

-omul care zambeste cu toata fiinta sa, omul la care sufletu-i zambeste si sufletu-i un zambet

-omul cu bun simt, politicos, amabil

-omul care in ciuda faptului ca este grabit, ocupat, derutat , isi incepe si termina mesajul cu un salut

-omul care intotdeauna cand intra intr-un spatiu saluta respectuos si zambeste

-omul care nu rade de aproapele lui care este inferior prin prisma educatie, bogatiei, tinutei, a defectelor fizice, etc
-omul care nu isi degradeaza calitatea umana indiferent de provacarile vietii

-omul care pune accent pe bogatia lui interioara si o fructifica, o imparte cu cei din jurul sau

-omul care ajuta omul, omul care sta aproape de om in cele mai fericite si nefaste momente ale vietii sale

-omul care respecta omul e cel mai minunat

Sunt multe astfel de exemple care te pot face un om minunat, deosebit.

Am cunoscut nu multe astfel de persoane, putine dar  una mai minunata ca alta, si nu am ezitat nicio secunda sa-i spun asta chiar daca de multe ori a fost interpretata gresit lauda  catre omul minunat.

Sunt clipe in viata in care fiecare dintre noi ne indreptam laudele spre o singura persona, jumatatea noastra.

Imi pare o usoara urma de egoism si narcisism ca fiecare cuplu sa-ti formeze propria viata , uitand de cei din jurul lor si cei din jurul lor uitand de ei. Din lista de fapte demne de acte de gelozie, aprecierea unui om minunat din jurul nostru, trebuie scoasa din lista .


  Fiti buni cu voi, fiti buni cu cei din jurul vostru !

                                     





Comentarii

Postări populare