Nothing else matters



   
             Sunt un pachet de fericire.



         Si asa sunt mereu, cand viata mea, ia o intorsatura radical de frumoasa si frumos de radicala. Schimbarile majore, cele insemnate, imi schimba viata total, ma dau peste cap si ma transforma intr-un alt om, in Eu, cel care sunt cu adevarat.

         De fiecare data, cand aceasta schimbare ia o amploare majora, se datoreaza unui om, unei fiinte atat de speciale si de puternice, incat reuseste sa imi schimbe viata total si sa imi redea toata bucuria si timpul pierdute odinioara.

         Foarte puternica este legatura dintre oamenii care sunt de acelasi nivel mental si sufletesc. Foarte puternica este influenta unuia asupra celuilalt. Simt ca uneori, unii fara ceilalti, nu suntem completi. Noi insine nu suntem perfecti si nici perfectibili fara sprijinul si prezenta unei a doua persoane in viata noastra. Oricat am fii de buni si de pregatiti, noi insine nu putem avansa, nu ne putem dezvolta la maxim fara influenta pozitiva a jumatatii noastre.

         Foarte rar traiesc aceasta bucurie, si cand se intampla, ma misca atat de puternic incat nu pot sa nu vin aici si sa relatez cele intamplate, parca de bucurie si de dorinta de-a mai trai inca odata acest sentiment frumos, la nesfarsit.


        Ea e minunata, eu, sunt doar ametit si nauc de cap, pentru ca toate au venit atat de natural si de frumos incat am ramas marcat total.  Ma simt ca un copil care vede prima data Marea si exclama ,, Mami, mami, ce mare e Marea !`` Sunt fericit ca sunt iar Eu, acelasi visator si zburator prin nori, fara avion sau parasuta, acelasi om cu capul in nori dar picioarele bine infipte in pamant.

        Nu pot sa va insuflu acelasi sentiment, pentru ca el nu are o reteta, nu poti anticipa si nici determina acesta legatura, totul se petrece natural. Singura conditie este sa crezi mult in oamenii de langa tine. Nu toti oamenii sunt rai, nu toate femeile sunt curve, nu toti barbatii sunt porci. Daca pornesti pe premiza asta, slabe sanse sa creezi o legatura armonioasa cu cineva, atata timp cat pui o eticheta fara sa iti doresti cu adevarat sa cunosti omul si sa-i apreciezi calitatile.

      Niciodata nu am stiut cine imi este jumatatea, ce persoana mi se potriveste, pe cine plac mai mult si pe cine plac mai putin. Eu nu am stiut, insa inima si sufletul meu au stiut sa aleaga corect. In acele clipe, inima iti da semne si striga la tine : ,, Ea e, sigur e ea, nu are cum sa nu fie ea, deci suta la suta ca ea e,o recunosc,  nu mai sta, actioneaza `` Doar cel fara inima si probabil cu o supradoza de Aspacardin, nu si-ar da seama ca ceea ce se petrece in acele clipe este de fapt raspunsul, sansa , ca in fata ta se afla destinul si poate drumul pe care trebuie sa il urmezi in viata.

     Ma gandesc ce sarac de suflet trebuie sa fii , sa nu pretuiesti la maxim acele clipe, sa nu te implici si sa pastrezi vii acele clipe. Ma gandesc ce Bun si Indurator este Dumnezeu in acele clipe in care iti daruieste un destin frumos si iti pune in palme un nou inceput, o noua viata.

     Oricine ar fii acea persoana, orice culoare ar avea parul ei, orice statura, trebuie sa o pretuiesti ca si cum ar fii singura persoana de pe pamant. Acele stari sufletesti nu le primesti de la oricine si sunt nepretuite. Poti cumpara orice alta placere, poti sa cumperi oameni, insa fericirea sufleteasca nu ti-o vinde nimeni, Ea iti este daruita, si cred, o singura data in viata.

      A fost o bucurie imensa, de nedescris. Puterea acestui sentiment, te cuprinde si iti schimba viata total. Centrul universului se muta in jurul persoanei iubite, intreg universul incepe si se termina acolo unde ea exista si isi pune amprenta.

      Te bucuri de sentiment, te bucuri de persoana in cauza, te bucuri ca toate esecurile anterioare, toata tristetea unor oameni nepotriviti din viata ta, incep acum sa nici nu mai conteze , sa te bucuri ca ti-au dat libertatea sa intalnesti ceea ce iti doreai si trebuia sa se intample de mult timp, ceea ce iti era sortit. Relatiile acestea sunt cele mai puternice si duralnice. Relatiile sufletesti, formeaza un scut in jurul celor ce se iubesc si devin puternici si de nedespartit. Nu iti arde sa-i desparti, iti vine sa-i feliciti, sa le spui ca sunt un exemplu pentru tine, sa-ti fie model de viata.

       Nimic altceva nu mai conteaza cand ai in suflet acest sentiment. Nimeni si nimic nu mai conteaza cand fiinta ta e cuprinsa de magia unui sentiment sufletesc atat de puternic.  Totul trece pe plan secund, viata ta se schimba total si se focuseaza in jurul izvorului de fericire, de bine si de iubire.

      Ea te gaseste brut, nefinisat si nepregatit pentru o asa mare fericire, Ea e puternica si stie sa scoata tot ce e mai bun si mai frumos din tine. Ea poate sa iti deseneze acel zambet frumos pe buze, sa schimbe noaptea in zi . Tot ea stie sa iti paveze drumul spre viitor, sa iti deschida orice drum inchis. Si o face fara pic de rasplata, ea vrea sa te stie fericit si implinit, pentru ca asta este bucuria ei. Si chiar daca este o fata maruntica, inima ei nu este direct proportioanala cu statura ei, puterea ei nu este egala cu greutatea ei, toate sunt la superlativ. Din dorinta ca celalalt sa fie bine, ea devine cateodata amandoi, duce cat pentru amandoi, si asta o face puternica, unica si minunata.

    Sunt pacifist, sunt militant al binelui si frumosului intre oameni. Al bunei intelegeri si a iubirii pure si sfinte. As vrea ca fiecare om sa traiasca clipele traite de mine, la aceeasi intensitate. As vrea ca fiecare ,,noi``, sa fie bazat pe dragoste pur sufleteasca, fara influenta unui factor material. As vrea ca fiecare jumatate sa isi gaseasca jumatatea potrivita, precum potrivirea a doua piese de lego.

              Iubiti sincer si devotat, traiti si simtiti. Faceti ce vreti pana la urma dar faceti bine si totul la superlativ.

Comentarii

Postări populare