Because I`m happy



    Incalzirea globala, sau nu, vremea frumoasa de afara sau ,,Because I`m happy`` a lui Fanel Williams, au dat peste cap echinoctiul de primavara planificat anul asta pe 20 Martie la ora 18:57 si l-au mutat pe  data de 31.01. la ora 18:28.

   E Primavara si chiar daca nu stiti( nici nu aveti voi de unde sa stiti asta), ce trebuia sa se intample s-a intamplat si asa cum nu ma asteptam sa se intample vreodata.

  Si cum nicio primavara nu vine fara o poveste frumoasa de iubire care sa-ti dezghete sufletul inghetat de gerul care a fost dezmortit de sentimente frumoase, primavara aceasta timpurie mi-a adus in dar cel mai frumos ghiocel.

  E anotimpul in care poti sa primesti si sa oferi toata dragostea de peste an. Chiar si natura sare in ajutorul tau si parca te indeamna la iubire. Tot ce n-ai facut sau ai tinut inghetat in timpul iernii( nu va ganditi la prostioare), acum e timpul sa se dezghete, sa inmugureasca ca o ramura de cires, sa infloreasca ca un ghiocel mult asteptat.

  Si daca cineva poate sa faca frumoasa primavara, acel cineva esti chiar tu. Gandeste-te ca fiecare fiinta minunata de pe pamant( si aici ma refer la fete) isi doreste la inceput de primavara un ghiocel, o brandusa,o lalea si gandeste-te ca pentru toate astea, pentru ca fiecare floare sa rasara, trebuie mai intai sa topesti bulgarul de zapada ce-a ramas deasupra lor si doar tu si sentimentele sincere din sufletul tau poate sa  topeasca aceasta ultima zapada, ultima bariera in calea primaverii.

   Cat esti dispus sa oferi pentru o primavara perfecta ?

  Daca primavara ar fii conditionata de faptele tale si de puterea ta de-a dedica ei multa iubire, ai reusi sa te schimbi ?   Gandeste-te ca aceast anotimp frumos inbucura si o mama, si poate chiar a ta, gandeste-te ca aceasta primavara aduce bucuria si in sufletul unui copil, si poate chiar al tau.

  Daca sufletul tau ar fii degerat de vreme si de oameni, cat de mult ti-ai dorii in viata ta mult asteptata primavara ?


   Da ? Stiam ca foarte mult si ma bucur ca ma intelegi si pe mine.

   As vrea ca fiecare om sa simta ce simt acum in suflet si fiecare om sa-si doreasca atat de mult primavara cum mi-o doresc si eu. Si sa faca ceva ca ea sa vina mai repede si sa fie mai frumoase ca toate primaverile la un loc.

          Mi-e dor de tinee !

  Primavara aceasta o dedic unei fiinte minunate care mi-a schimbat viata si a revarsat asupra mea un camp  intreg de ghiocei si branduse. As vrea sa aveti fiecare primavara voastra si sa va bucurati de ea, sa-i simtiti caldura si desavarsirea toata, frumusetea unui anotimp frumos, a unui nou inceput.

  




                                          Cu mult drag.
 
 



Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare