Introspectii nocturne




  Cand viata iti ofera mai multe reguli decat principii morale, construieste-ti singur o viata, fara reguli, o viata asa cum ti-o doresti ghidandu-te doar dupa trairile tale interioare.

 Cand sfaturile nutritionistilor nu te satisfac , hraneste-ti trupul dupa voia ta, comunica cu interiorul tau, simte-l, asculta-l si hraneste-l dupa dictarea lui.

 Cand vrei sa iubesti si nu esti sigur de iubirea ce i-o porti, scrie-i despre sentimentul ce-l porti pentru ea, scrie-i o scrisoare sau intalneste-te cu ea. Stai in frig sau deschide usa incaperii in care esti, porneste muzica la maxim in difuzoare, mananca o lamaie, si daca in timp ce-i spui ce mult o placi, nu simti nici ca-ti este frig, nu stii nici ce canta in difuzoare si nu simti nici acreala lamaii atunci o placi cu siguranta pentru ca acel sentiment este atat de puternic incat iti acapareaza toate simturile..

 Cand simti ca viata e grea si fara rost, cand neajunsurile vietii iti intuneca mintea, indreapta-ti privirea spre cerul albastru si lasa razele de soare sa-ti paleasca obrazul, simte vantul cum iti mangaie sufletul, zambeste si multumeste ca esti sanatos, ca esti in viata si poti sa oferi dragoste parintilor tai si celor dragi tie.Bucura-te de lucruri simple de care alti oameni nu se pot bucura si mai ales indreapta-ti privirea spre Dumnezeu.


 

 Cand te simti singur, cand esti singur si traiesti in singuratate schimba-ti mentalitatea despre oameni. Patrunde in viata lor si lasa-i sa patrunda in viata ta. Oamenii sunt frumosi, iti seamana. E sanatos pentru minte sa traiesti alaturi de prieteni, de oameni frumosi, sa iesi, sa socializezi sa inveti de le ei si ei de la tine. Nu fii bun doar pentru tine, nu fii mai bun decat ceilalti. Ajuta-i sa fie ca tine si accepta sfaturi cand ei vor sa fii ca ei. Fii bun cu oamenii din jurul tau si la randul lor vor fii buni cu tine.


 Cand simti ca nu mai porneste, cand simti ca nu mai trage, cand simti ca bate, cand simti ca nu e suficient de buna pentru tine, cand simti ca nu-i frumoasa, ca nu e curata,  apeleaza cu incredere la mine si ti-o rezolv pe moment :) (masina ta, fireste ) !

                           ....by Matei...din 31.03 minus o  zi !

Comentarii

Postări populare